Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Uppsala Bouleallians
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Uppsala Bouleallians.
Uppsala Bouleallians
Följ oss för uppdateringar
Hej,
Efter några veckor av vattningsförbud i boulehallen har banorna torkat upp. Tyvärr ledde det till att gruset dammar så pass mycket att det inte går att spela i hallen.
Ventilationsanläggningen i hallen har som grunddrift att den går på 1/3 kapacitet. Vi (SBF Idrott och fritid) tillsammans med UKFAB har tagit ett nytt beslut medans utredningen av ventilation och avfuktare pågår att sätta upp ventilationsdriften till 100% och vattna banorna 3 ggr i veckan. Detta för att inte behöva stänga hallen för spel under utredningstiden.
Senaste uppdateringen från UKFAB gällande utredningen fukten som uppstår vid vattning 2018-11-28
” Vi håller enligt tidigare diskussion på att ta fram en långsiktig lösning för hur man ska kunna leda bort fukten från hallen. Det återstår vissa frågor kring strömförsörjning av avfuktningsaggregatet som vi väntar svar på. Vi räknar med att kunna presentera en lösning och offert på åtgärden till er under nästa vecka. Leveranstiden för avfuktaren är ca 5 veckor. Sen tillkommer montering. Jag ber dock att få återkomma med en närmare tidsplan när vi har alla fakta.”
Senaste uppdateringen SBF 2018-11-30
Vi har idag vattnat banorna ihop med Håkan som är boulealliansens ansvarige för vattning. Utöver det har vi skickat en internbeställning till våra smeder på kommunen att bygga en vattnare likt den som finns i Varbergs boulehall. Vi hoppas att vi får mindre vatten i luften om vi använder en sådan istället för att vattna direkt med en vattenslang.
Vi önskar speciellt Inga, ordförande för Uppsala Petanque Club, ett stort lycka till med helgens stora tävling i Svenska cupen som går av stapeln i boulehallen!
Hälsningar,
Mikael Johansson
Projektledare
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera